Co mikrofale robią z krwią? Zobacz zdjęcie czerwonych krwinek.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Po przeczytaniu tego wpisu zastanów się nad częstotliwością użytkowania kuchenki mikrofalowej, telefonu komórkowego i routera WiFi dostarczającego internetu. Wszystko we wszechświecie ma swoje uporządkowane zasady działania. W kwestii działania na organizm ludzki też nie ma żadnej taryfy ulgowej. Co mikrofale robią z krwią? Zobacz zdjęcie czerwonych krwinek.

Krew jako nośnik naszej energii życiowej ulega negatywnym zmianom natychmiast po spożyciu żywności z mikrofali. Jej liczne funkcje ulegają poważnym zaburzeniom. Badania Dr Hertel i Dr Blanc wykazały, że energia mikrofalowa, która jest przechowywana w żywności przez ogrzewanie w kuchence mikrofalowej przechodzi do krwi u ludzi. Specjalne badanie z udziałem światła luminescencyjnego i bakterii kumulujących energię pokazało, że energia jest przekazywana naszej krwi.

Ponadto wiemy jak na promieniowanie mikrofalowe i inne pola elektromagnetyczne wytwarzane technicznie niekorzystnie wpływają na przepływ krwi, zwłaszcza czerwonych krwinek.

Erytrocyty normalnie poruszają się z naturalną polaryzacją we krwi. Odpychają się wzajemnie. W ten sposób są w stanie spełnić swoje podstawowe zadanie, jakim jest transport tlenu do naszych komórek. Aktywność i stan czerwonych krwinek może być pokazany wyraźnie metodą mikroskopową w ciemnym pola. Krótka ekspozycja krwi na mikrofale jest wystarczająca, aby radykalnie zmienić optymalny obraz krwi.

Co mikrofale robią z krwią? Zobacz zdjęcie czerwonych krwinek.

Erytrocyty poddane działaniu mikrofal doznają depolaryzacji i zbijają się razem przypominając rolki monet. Jeśli masz już teraz gęstą krew, a dodatkowo pływają w niej takie „rolki bilonu”, zastanów się do jakich zatorów dochodzi na zwężeniach naczyń włosowatych. Tyle się trąbi o raku i jego przyczynach, a tak mało o tym, że jeśli czerwone krwinki nie dożywią grupy komórek to te komórki ulegną mutacji i zaczną tworzyć zwyrodnione tkanki.

Wnioski

Jeśli masz zwyczaj wiecznego pogadywania przez telefon, zastanów się jak mikrofale telefonu działają na krew przepływającą przez naczynia głowy. Tak, erytrocyty są zbijane w wyżej opisane formacje i blokują dopływ krwi do obszarów mózgu po stronie trzymania telefonu. 20 min. rozmowy podnosi ciśnienie mózgu o 20%, a temperatura rośnie o 1*C – dla mózgu to bardzo dużo! Mikrofale nie są nieszkodliwe.

Udostępnij ten wpis bliskim i rodzinie. Dziel się cennymi informacjami.

 

Więcej informacji:

http://healthnwealthltd.com/index.php/health-news/315-microwave-warning

http://www.mercola.com/article/microwave/hazards2.htm

 

Przeczytaj również:

Jedzenie z mikrofalówki – powolna śmierć na własne życzenie.

Co kuchenka mikrofalowa robi z mlekiem? Nie pij tego!

Jaki związek ma kuchenka mikrofalowa z BPA i otyłością?

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 komentarze


  1. // Odpowiedz

    „energia mikrofalowa, która jest przechowywana w żywności” – mikrofale nie gromadzą się w żywności, podobnie jak w meblach. Zanikają po wyłączeniu mikrofalówki.

    Co do pokazanych zdjęć – sklejanie się krwinek w rolki to wynik wysychania rozmazu. W każdym da się znaleźć takie fragmenty.


    1. // Odpowiedz

      Niby brzmi to logicznie – urządzenie przestaje promieniować, promienie znikają. Z drugiej strony jedzenie rozgrzane w mikrofali wciąż jest ciepłe po wyjęciu, czyli ta energia jednak tam jest. Gdyby było tak jak mówisz, to jedzenie po wyłączeniu mikrofalówki byłoby zimne.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.